Dit is het privacybeleid van TheNewBrew een onderneming aan de C.H. Petersstraat 39, te Groningen.

TheNewBrew is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 78554594. Dit privacybeleid legt uit hoe wij gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen in relatie tot onze dienstverlening. Wij verzamelen deze gegevens wanneer u gebruikt maakt van onze diensten. Wij verwerken persoonsgegevens op een manier die in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “AVG”), de op de AVG gebaseerde uitvoerings-wetgeving en de andere op dit moment geldende privacywetgeving.

Ons privacybeleid is van toepassing op iedereen die gebruik maakt van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, begrijpt u en gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacybeleid.

Wat voor gegevens verzamelt TheNewBrew

  • Wij verzamelen persoonsgegevens die u ons verstrekt. Hierbij kunt u denken aan de volgende gegevens: Kvk-nummer, IP-adres, Google traffic analytics, persoonlijke voorkeuren, betalingsgegevens & adresgegevens, e-mailadres.
  • Wij verzamelen gegevens die via onze websites verzameld worden. Zie hiervoor ook het privacybeleid voor onze website.

Hoe gebruiken/verwerken we jouw gegevens?

Door het gebruik van onze diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter, bijvoorbeeld door het aanmaken van een account. Het kan dan gaan om gegevens zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens. TheNewBrew verzamelt en verwerkt deze gegevens om onze diensten toegankelijk te maken. Wij verzamelen tevens informatie over uw computer (zoals IP-adres en browsertype), zodat wij onze diensten kunnen verbeteren. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij TheNewBrew daartoe op grond van de wet of regelgeving verplicht is.

Alle informatie die wij verzamelen gebruiken wij om ervoor te zorgen dat u een optimale winkelbeleving hebt. Wij verwerken specifiek de volgende gegevens:

Betaling en adres gegevens: Om ervoor te zorgen dat bestellingen bij de brouwers terecht komen en jullie je bier kunnen ontvangen.

Smaakprofiel alle aangeboden bieren van TheNewBrew bevatten een smaakprofiel, wij houden jouw keuzes bij om geschikte persoonlijke aanbiedingen te doen die jouw smaakprofiel doen tintelen.

Accountgegevens bij het aanmaken van je account geef je persoonsgegevens op zoals je e- mailadres, dit gebruiken we met name om acties te kunnen communiceren met jou, maar ook om al jou vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk om dit te bewaren.

Als je opgeeft voor de Nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van wat er speelt bij TheNewBrew.

KvK-nummer vragen wij om te kijken of de brouwer ook daadwerkelijk ingeschreven staan als een brouwerij, zo kunnen wij de authenticiteit en kwaliteit van de brouwerij enigszins waarborgen.

Verdere analytics gegevens, zoals je IP-adres, Browserkeuze zijn gekoppeld met het apparaat die je gebruikt en worden verzameld door middel van Google Analytics om ervoor te zorgen dat wij een optimale winkelbeleving kunnen aanbieden.

Delen wij jouw gegevens met derden?

Wij zullen jouw persoonsgegevens in de volgende situaties (moeten) delen met derden:

Het kan zijn dat TheNewBrew wettelijk wordt verplicht zijn gegevens te delen met de overheidsinstanties om te helpen bij het opsporen van boeven.

Om bestellingen bij jou thuis te krijgen moeten we jouw gegevens delen met de aanbieder (brouwer), de transporteur (PostNL, DHL, UPS, etc.) en Betaaldiensten zoals iDEAL, Mastercard en PayPal. 

Om persoonlijke reclames te kunnen laten zien moeten we onze gegevens ook delen met partijen die ons helpen om persoonlijke reclames te creëren voor jou. 

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar als je ons geld verschuldigd bent dan zijn wij genoodzaakt om jouw gegevens met een incassobedrijf te delen.

Op onze site staan ook links naar andere websites. TheNewBrew kan geen verantwoordelijkheid dragen voor het privacybeleid van deze websites. 

De partijen hierboven vermeld zijn gevestigd over de hele wereld, zowel in Nederland als daarbuiten. Waar deze gegevens zich bevinden kunnen wij ook met weinig zekerheid zeggen, wel kunnen wij toezeggen dat als wij gegevens persoonlijk in bezit hebben, dat wij die veilig opslaan en goed beveiligen. We werken samen met gevestigde partijen op het gebied van betaling, bezorging en reclame die zich aan de hoogste standaard houden als het gaat om gegevensbeveiliging. 

Wat doen wij met wettelijke verzoeken?

Op grond van een wettelijk verzoek zijn wij gerechtigd om toegang te krijgen tot uw informatie en dit te bewaren en/of te delen in antwoord op een wettelijk verzoek (zoals een gerechtelijk bevel of een dagvaarding of huiszoekingsbevel). Wij zijn ook gerechtigd om uw informatie te bewaren en/of te delen wanneer wij geloven dat dit noodzakelijk is voor het opsporen, voorkomen en aankaarten van fraude of andere illegale activiteiten en om ons, en anderen te beschermen. Informatie die wij ontvangen over u kan worden geopend, bewerkt en bewaard worden voor een langere periode wanneer dit noodzakelijk is vanwege een juridisch verzoek of verplichting, een onderzoek met betrekking tot onze voorwaarden, beleid of om anderszins schade te voorkomen.

Wat doen wij om jouw gegevens te beveiligen.

Wij doen er simpel gezegd alles tot in onze macht aan om uw gegevens te bescheremen. Dit houdt in dat wij diverse passende technische maatregelen hebben ingebouwd, hierbij moet u denken aan barrieres die ervoor zorgen dat de kans op verlies en of onrechtmatig verwerking zijn verkleind.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens?

Wij doen er simpel gezegd alles tot in onze macht aan om uw gegevens te bescheremen. Dit houdt in dat wij diverse passende technische maatregelen hebben ingebouwd, hierbij moet u denken aan barrieres die ervoor zorgen dat de kans op verlies en of onrechtmatig verwerking zijn verkleind.

Waar heb jij recht op!

Wanneer je inzage wilt in jouw persoonsgegevens, jouw gegevens wilt wijzigingen of verwijderen of als je jouw persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk wilt laten overdragen aan jou of aan een derde, kunt u contact opnemen met TheNewBrew door een e-mail te sturen naar info@thenewbrew.nl of een brief sturen aan:

TheNewBrew 

C.H. Petersstraat 39 

9714CH, Groningen

Indien je bezwaar hebt op de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in ons privacybeleid

TheNewBrew kan van tijd tot tijd deze Privacy beleid aanpassen of updaten. We adviseren dan ook om het privacy beleid regelmatig door te lezen. De aanpassingen van het Privacy beleid treden in werking op het moment dat deze zijn gepubliceerd op de website.

Nog vragen? Neem contact op.

Wanneer u vragen heeft over deze Privacy beleid, dan kunt u contact opnemen met TheNewBrew door een e-mail te sturen naar info@thenewbrew.nl. Wij streven er altijd naar om binnen 14 dagen te reageren.