Hoe werkt het

Vertel ons wie jij bent.

Brouwer

Liefhebber

Voordelen voor Brouwers

Sparen (1)

Verbeter je liquiditeit

Door je bier voor te verkopen kun je de kosten voor het brouwen al dekken. TheNewBrew hanteert een Make-to-order systeem, dit betekend dat er gebrouwen wordt op bestelling. Door je bier al te verkocht te hebben voor dat je gaat brouwen, realiseer je een betere liquiditeit voor je bedrijf waardoor jij kan blijven groeien!

voorraad (1) (1)

Verminder voorraadkosten

Het voordeel van verkopen op bestelling is dat jij van te voren precies weet hoeveel bier je nodig hebt. Je klanten hebben al betaald, jij weet van te voren waar het naar toe moet en met behulp van onze logistieke partners wordt het gemakkelijk om jouw bier in één keer door heel Nederland te leveren.
Feedback (1) (1)

Verzamel feedback

TheNewBrew is het eerste Online Proeflokaal van Nederland. Jouw klanten krijgen na aankoop een proefformulier dat is afgestemd op het door jouw aangegeven smaakprofiel, zo kun jij constructieve feedback ontvangen in de introductiefase van jouw nieuwe bier!

Voordelen voor Bierliefhebbers

lab (1) (1) (1)

Exclusieve experimenten

TheNewBrew wil brouwers de mogelijkheid geven om te experimenteren, hybride bierstijlen te creëren die nog niet bestonden, exclusieve en speciale grondstoffen te gebruiken en verschillende vergistingen te testen. Zo kun jij de meeste exclusieve bieren verwachten.
new (1) (2) (1) (1)

Nieuwer dan nieuw

Als jij op zoek bent naar de nieuwste bieren, altijd nieuwe dingen wil proeven, dan ben je hier aan het juiste adres. TheNewBrew verkoopt alleen nieuw bier. Jij bent altijd de eerste die dit bier proeft, TheNewBrew heeft afspraken met zijn brouwers dat klanten van TheNewBrew de eerste zijn die het bier ontvangen.
Mening (1) (1)

Geef je mening

Deel jouw ervaring direct met de brouwer. Door middel van het invullen van het proefformulier kun jij de brouwer laten weten wat jij van zijn nieuwe creatie vindt. Wij willen ervoor zorgen dat klant wordt betrokken bij het brouwproces.