New is always better

TheNewBrew houdt ook van de echte klassiekers, maar wil zich onderscheiden door altijd iets nieuws aan te bieden.  Wij vinden namelijk dat je elke dag iets nieuws zou moeten proeven, we snappen ook dat dit niet altijd bier kan en moet zijn, dus probeer ook gevarieerd te eten en vooral te experimenteren met verschillende keukens en stijlen.

Even wachten..

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten duurt het bier brouw proces  enkele maanden voordat het echt lekker is. Afhankelijk van de bierstijl en vergisting moeten we geduld hebben. Een gewone pilsner doet er 2 a 3 weken over om te vergisten. Dit is relatief kort als je het vergelijkt met andere specialere bierstijlen, hierbij heb je ook nog na vergisting op de fles. Tegenwoordig is het ook weer heel populair om een bierstijl op houten vatten te laten rijpen. Koop je barrel aged dan kan het ook zo zijn dat je blond bier nog 9 maanden moet rijpen voordat hij gebotteld wordt.

Onze regels

Wij willen dat TheNewBrew een gemeenschap is voor en door bierliefhebbers. Naast dat het de mogelijkheid geeft om nieuwe creatieve bieren op de markt te brengen, hopen wij ook dat klanten een actieve rol hebben en hun feedback willen delen met de brouwers!
Bij TheNewBrew willen we geen bestaande bieren verkopen. Daar zijn genoeg andere verkoopkanelen voor te vinden. Wij willen exclusieve bieren verkopen die je nog nergers anders kan krijgen. Als je een bier op TheNewBrew koopt kan je ervan uitgaan dat hij nog nergens anders te krijgen is. Jij gaat dus de eerste zijn die dit bier als klant gaat proeven.
campagnes kunnen geen geld inzamelen zonder iets terug te leveren aan de klant. Hoewel non-profit brouwers welkom zijn om een campagne te starten waar ze bier in aanbieden, kunnen er geen campagnes aangemaakt worden waarin enkel geld wordt in gezameld zonder dat er bier wordt geleverd. Gelden die op TheNewBrew worden ingezameld, moeten worden gebruikt om het bier te ontwikkelen en uit te leveren.
Wij vinden het heel tof als jij een brouwerij wil beginnen en hiervoor geld wil ophalen. Het is echter niet mogelijk om dit te doen op TheNewBrew. Investeren is niet toegestaan ​​op TheNewBrew. Campagnes kunnen geen prikkels bieden zoals eigen vermogen, het delen van inkomsten of investeringsmogelijkheden.
Een campagne moet eerlijk en duidelijk worden gepresenteerd. Het bier moet goed omschreven worden en alle velden moeten zijn ingevuld. TheNewBrew wil dat de gemeenschap gebouwd is op vertrouwen en er goede communicatie is tussen de brouwer en liefhebbers. In een campagne mag de brouwer zijn klanten niet misleiden of feiten verkeerd voorstellen. De campagne geeft ook de mogelijkheid om klanten up-to-date te houden over het bier en het brouwproces.